ИЗБРАНИ МИСЛИ НА ВЕЛИКАТА СЛАВА СЕВРЮКОВА – ЧАСТ I

Write By: Nov BG Published In: ЕЗОТЕРИКА Hits: 294 Comment: 0

Слава Севрюкова (1903-1991) е българска ясновидка, свръхфеномен, надарена с уникални качества и способности.

Избрани мисли и цитати, предсказания за духовно развитие, висша справедливост, свобода и познание, провокиращи размисъл.


  • В тежкия период ще ни помогнат носителите на феноменални способности. Единствено духовността ще ни възроди.

 

  • Българското племе никога, ама никога не ще бъде заличено от лицето на земята. Други народи, както ми се разкрива, ще изчезнат, ние – не. Помнете – никога! Събудената мощ на духа на българина е голяма. Родината ни ще се превърне в райска градина. Тези, които сега я напускат един ден горчиво ще съжаляват.

 

  • Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа. Мнозина ще заплатят с лихви греховете си. От тоз миг нататък властниците ще станат изключително внимателни към събитията в страната. В периода, когато същата тази Европа объркана се двоуми как да реагира, сърбите състрадателно ще ни подадат ръка. Ще ги приемем като братя.

 

  • Държавата ни ще изпадне в критично състояние на границата на оцеляване. Когато е на ръба, духът на превъплътения Давид, тогава неин водач, ще я спаси. В негово лице България ще даде на света значим политик. Той ще направи много за страната и за Европа.

 

  • Едва след позорния акт на разцепване на страната, загрижената за собственото благоденствие политическа класа изведнъж ще се стресне и посъживи. Ще се осъзнае и замилее за позабравеното "отечество любезно". Народностната ни карма ще приключи, когато парче земя се откъсне от България. Горчива орис. Едва подир това ще настъпи известно благоденствие за изстрадалия народ.

 

  • Държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат. Ще минават тия, ония… И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 година. България ще се изправи на крака едва тогаз.

 

  • Гонения срещу богомилите България се срива под турско робство, поради натрупаната с векове карма от безмилостните гонения срещу богомилите. По-късно, въпреки многобройните опити, сама не намира сили да отхвърли турското иго. Свободата й идва отвън, от руснаците. Помислете защо се дарява независимост… Затова не е изцяло изплатена кармата ни.

 

  • Дарбата е врата към света. Не си ли в чистота и искреност пред Бога, може да нахлуе тъма. Тогава тежко ти. "Искаше - ще си кажат отгоре, - но не бе готов”.

 

  • Желаете ли да усъвършенствате способности, стремете се към всич­ки добродетели. И ги отстоявайте. Инак ще затънете в тинята на мрака.

 

Източник: Wikipedia, bg.wikiquote.org

Leave A Comment

Captcha


Онлайн Магазин за знамена
Нов БГ - Онлайн магазин за български знамена! © 2018