април 17, 2024

Варненска фирма предлага най-здравите знамена за 3-ти март

Варненска фирма предлага най-здравите знамена за 3-ти март

шити български знамена за 3-ти март

Във връзка с наближаващия национален празник 3-ти март се свързахме с една от най-големите фирми за изработка на знамена в България, която е и местна варненска фирма.

Варненската фирма  производител на флагове предлага най-здравите български знамена за 3-ти март. По случай националния празник 3-ти март те са подготвили много намаления на трикольорите, както и няколко вида празнични комплекти от българско знаме,  знамето „Свобода или смърт“ и самарското знаме.

Техен е и първият и най-голям онлайн магазин за български и национални знамена ZNAMENABG.COM. За първи път у нас те направиха поръчката на знамена толкова лесна, буквално с 2-3 клика. До преди стартирането на онлайн магазина ZNAMENABG.COM в България нямаше пълнофункционален специализиран онлайн магазин за знамена. Варненци могат да посетят и физическият магазин на адрес ул. Ген. Столипин 7, където да изберат на място най-подходящото за тях знаме или да поръчат по техен размер и дизайн.

Освен български и национални флагове изработват още и такива за много училища във Варна и в цяла България,  за университети, за общините, за партии и сдружения, фирмени знамена, корабни флагове, европейски знамена, футболни и спортни флагове, за организации и комитети, патриотични байряци, за ловно-рибарски дружинки, флагчета за бюро и за кола, за различни поводи. Флаговете изработвани от тях се шият изцяло с български платове, без евтини вносни платове със съмнително качество.

Техни клиенти са и някои от най-големите фирми в страната, общини, училища, университети институции, банки, както и много частни клиенти с нетрадиционни поръчки за лична употреба или за подарък. Сред местните клиенти се отличват Иконимическия университет, Медицинския университет, Варна сити парк, Частно средно училище Мечтатели и много други. Освен шити байряци, те предлагат и изработка на печатани знамена по дизайн на клиента, представителни бродирани флагове във всякакви размери без ограничение от най-малки такива за бюро до изключително големи за външна употреба. Прави ли са дори знаме с размери 9х15 метра. Почти няма национален флаг, който да не са изработвали споделят те.

На въпроса ни дали има увеличено търсене на трикольора преди националния празник, от фирмата ни признаха, че винаги покрай трети март българите се сещат да подменят знамената си. Това говори, че все пак у доста у тях е жив патриотични дух. Собственикът на фирмата споделя, че за него едни от най-приятните моменти са били когато е чествал 3-ти март на Шипка сред хилядите родолюбци осеяли целият връх и подстъпите към него с безброй байряци. В такива моменти споделя той, наистина усещаш, че българския дух е жив и непреклоним въпреки всички несгоди, които са се стоварили на нашия народ. Там наистина се усеща един по-различен заряд и енергия споделя още той.  Тяхна е и ежегодната фейсбук инициатива „Да развеем българското знаме на 3-ти март“.

Само те и FLAGOVE.COM предлагат Самарското знаме с икони максимално близки до оригиналните в голям размер, а не с подменени икони(то е двулицево с 2 различни икони от двете страни), които нямат нищо общо с автентичното знаме национална  светиня и единственото в историята на България, знаме наградено с Орден „За храброст“.

Освен широко търсените здрави български знамена при тях може да намерите и по-бюджетни варианти за големи байряци достъпни за всеки джоб. Може да поръчате и с доставка до адрес или офис на куриерска фирма, за да си спестите време и да ограничите социалните контакти.

Удобство за варненци и гостите на града е, че могат да посетят и физическия магазин на фирмата на адрес ул. Ген. Столипин 7, където да се уверят в качеството на знамената и да разгледат голямото разнообразие от флагове и аксесоари, които предлагат.

Други варненски фирми предлагащи знамена са и ZNAMENA-FLAGOVE.COM – ориентирани в ниския ценови клас и FLAGOVE.COM – Предлагащи само висококачествени български знамена изцяло изработени в България.